Vroonapart Bouwnieuws

-->

Na het slaan van de officiële paal in januari van dit jaar, is er inmiddels heel wat gebeurd op de bouwplaats. Niet alleen qua voortgang (2 onder 1 kappers liggen op planning), maar ook een vertraging, welke wij bij de bungalows zijn tegengekomen.

Met name het laatste, vertraging bungalows, zal bij bezoekers of omwonenden opvallen. Weliswaar zijn kopers hierover geïnformeerd en zal de oplevering van de bungalows binnen de contractuele bouwtijd geschieden. Vertraging is veroorzaakt in de levering van het oorspronkelijk prefab casco wat uiteindelijk te laat geleverd zou worden. In overleg met de bouwer, adviseurs en gemeente is besloten om een ander traditioneel casco systeem in te zetten om zodoende tijd en kwaliteit te borgen. Dit betekent dat na de bouwvakantie het casco systeem van de bungalows van start gaat. (op de eerste foto onderaan ziet u de voortgang van de bungalows)

Betreffende de 2 onder 1 kappers ligt Bouwbedrijf Boogert exact op planning en zal de oplevering conform zijn. Hiertoe zullen de kopers voor kijk- en inmeetdagen worden uitgenodigd, zodat op tijd diverse leveranciers kunnen worden ingezet. Op onderstaande foto (de 2de foto) is al duidelijk de voortgang en contouren te zien waarmee de 5 Bladeren als wijk wordt gecompleteerd en afgebouwd.

Volledige ruimtelijke inrichting, infrastructuur en oplevering van dit laatste 5 Bladeren gebiedsdeel zal in het voorjaar 2020 zijn.

← Nieuwsoverzicht

Ontwikkeling

Verkoop

A. van der Hoek
T
  0181 484 000
M  info@vanderhoekmakelaars.nl

Contact opnemen

→ Versturen

Copyright © 2017 Vroon Apart | Ontwerp & realisatie: MM