Bungalows project Vroonapart

-->

Boogert Bouwbedrijf is na de vakantie, na een eerdere vertraging, gestart met het casco van de 14 bungalows te Oostvoorne. Uitleg over de vertraging is eerder besproken met de kopers op onze bijeenkomst van 26 juni jl. Hierbij is naast uitleg en aanpassing van materialisatie ook de planning besproken waarbij de oplevering nog binnen de contractuele termijnen valt.

Tijdens de vakantieperiode is er hard doorgewerkt aan de constructieberekeningen en het tekenwerk van de plattegronden m.b.t. een Ytong cascosysteem. De laatste onderdelen worden nog uitgewerkt zoals staalconstructie, betonlateien e.d. zodat het tekenwerk definitief is en in productie kan.

Daarnaast hebben de meeste kopers voor een NOM-optie gekozen. De warmte pomp welke hiervoor wordt ingezet betreft een Hitachi Yutaki split 3.0 combi 200/260 S (lucht). Daarnaast wordt dit gevoed door een 26 PV Zonnepanelen (8400 Wp) welke op het dak van de bungalows wordt gesitueerd. Voor de kopers die “NOM” niet als optie hebben gekozen zal een traditionele Cv- installatie met een “Intergas CW5 36/30 ketel ” worden toegepast. Kortom een keuze in duurzaamheid en flexibiliteit voor de diverse kopers.

Voor wat betreft oplevering van de 2^1 kappers kunnen wij aangeven dat deze voor de kerst van dit jaar zullen worden opgeleverd.

← Nieuwsoverzicht

Ontwikkeling

Verkoop

A. van der Hoek
T
  0181 484 000
M  info@vanderhoekmakelaars.nl

Contact opnemen

→ Versturen

Copyright © 2017 Vroon Apart | Ontwerp & realisatie: MM