Het laatste nieuws

Bouwbericht Planning

17 December 2019

Inmiddels zijn de 4 2-onder-1 kappers tot tevredenheid van de kopers op tijd opgeleverd. Bij ge bungalows zijn wij echter door een oponthoud in de casco planning vertraagd qua planning echter wel met een oplevering binnen de centrale bouwtermijnen. (excl. onwerkbaar weer).

→ Lees verder

Bungalows project Vroonapart

3 Oktober 2019

Boogert Bouwbedrijf is na de vakantie, na een eerdere vertraging, gestart met het casco van de 14 bungalows te Oostvoorne. Uitleg over de vertraging is eerder besproken met de kopers op onze bijeenkomst van 26 juni jl.

→ Lees verder

Vroonapart Bouwnieuws

17 juli 2019

Na het slaan van de officiële paal in januari van dit jaar, is er inmiddels heel wat gebeurd op de bouwplaats. Niet alleen qua voortgang (2 onder 1 kappers liggen op planning), maar ook een vertraging, welke wij bij de bungalows zijn tegengekomen.

→ Lees verder

Officiële paal Vroonapart te Oostvoorne

14 Januari 2019

Afgelopen donderdag 10 januari 2019 werd de officiële paal geboord van het project Vroonapart te Oostvoorne.

→ Lees verder

Nieuwsbrief Start bouw

12 December 2018

Bijgaand de nieuwsbrief start bij van Boogert bouw.

→ Lees verder

Melding - Asbestsanering afgerond

1 November 2018

De asbestsanering voor het project Vroonapart te Oostvoorne is inmiddels afgerond. Dit betekent dat de grond asbestvrij is en er een eindmelding bodemsanering naar DCMR en gemeente heeft plaast gevonden.

→ Lees verder

Bouwplaats inrichting en aanrijroute materialen project

16 Oktober 2018

Ten behoeve de werkzaamheden en opslag op de bouw zal de onderstaande bouwplaats inrichting van de firma Boogerd Bouw van toepassing zijn.

→ Lees verder

nieuwsbrief voor de omwonenden

15 Oktober 2018

In het kader van de start en realisatie van het Vroonapart project, zullen volgende week de sanerings werkzaamheden binnen het plangebied van start gaan.

→ Lees verder

kick-off start bouw

27 september 2018

Op 24 september jl. is door Whoonapart een tweetal bijeenkomsten georganiseerd betreffende een kick-off voor de start bouw van ons project Vroonapart. 

→ Lees verder

Informatie voor wijkbewoners

27 september 2018

Met verwijzing naar de informatiebijeenkomst dd. 24 september jl. voor de wijkbewoners van de 5 Bladeren betreffende ons project Vroonapart...

→ Lees verder

Ontwikkeling

Verkoop

A. van der Hoek
T
  0181 484 000
M  info@vanderhoekmakelaars.nl

Contact opnemen

→ Versturen

Copyright © 2017 Vroon Apart | Ontwerp & realisatie: MM